Z JABŁEK I MALIN

Z POMARAŃCZY

Z BIAŁYCH GREJPFRUTÓW

Z OWOCÓW GRANATU

Z CZERWONYCH BURAKÓW

KONTAKT

"Victoria Cymes" Sp. z o.o.
ul. Kołobrzeska 43
78-600 Wałcz

tel.: +48 691 970 042

 

tel.: +48 691 913 460

reklama@cymes.pl



O NAS

Z  JABŁEK



PRODUKTY



AKTUALNOŚCI

Z JABŁEK I ŻURAWINY

Z JABŁEK I CZARNYCH PORZECZEK

Z MANDARYNEK

MARCHWIOWO-BANANOWO-JABŁKOWY

SOK WIELOOWOCOWY

Z  BRZOZY



KONTAKT



Blog (już wkótce)

Z JABŁEK I ŚLIWEK

NAPÓJ JABŁKOWO-MIĘTOWY

 Z GREJPFRUTÓW

JABŁKOWO-BRZOSKWINIOWO-MARCHWIOWY

Z POMIDORÓW

NAPÓJ WIELOOWOCOWO-WARZYWNY

Copyright ⓒ "Victoria Cymes" 2017

POLITYKA PRYWATNOŚCI



 
 

  • Z JABŁEK

     



    Składniki:
    sok  jabłkowy,
    przeciwutleniacz - kwas askorbinowy.
    Pasteryzowany.
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 189 kJ/45 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 11 g

    - w tym cukry - 10 g

    białko - 0 g

    sól - 0 g 
    Okres przydatności:
    180 dni.
    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C.
    Opakowanie:
    butelka szklana 250ml.

     

  • Z JABŁEK I ŻURAWINY

     

    Składniki:
    sok jabłkowy (38%),
    sok jabłkowy z soku zagęszczonego (35%).

    sok żurawinowy z soku zagęszczonego (27%).
    Częściowo wyprodukowany z zagęszczonych soków.
    Pasteryzowany.

    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 140 kJ/33 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 6,4 g

    - w tym cukry - 4,7 g

    białko - 0,8 g

    sól - 0,11 g

    Okres przydatności:
    24h (od momentu wyprodukowania).

    Temp. przechowywania:
    2°C - 6°C.
    Opakowanie:
    butelka PET 500ml.

     

  • Z JABŁEK I MALIN

     

     

    Składniki:
    sok jabłkowy (38%),

    sok jabłkowy z zagęszczonego soku (35%),

    sok malinowy z zagęszczonego soku (27%),

    Częściowo wyprodukowany z zagęszczonych soków.

    Pasteryzowany.
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 216 kJ/51 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 13 g

    - w tym cukry - 9,6 g

    białko - 0 g

    sól - 0 g 
    Okres przydatności:
    180 dni.
    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C.
    Opakowanie:
    butelka szklana 250ml.

     

     

  • Z JABŁEK I CZARNYCH PORZECZEK

     

    Składniki:
    sok  jabłkowy (38%),

    sok jabłkowy z soku zagęszczonego (35%),

    sok z czarnych porzeczek z soku zagęszczonego (27%),

    Częściowo wyprodukowany z zagęszczonych soków.

    Pasteryzowany.
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 216 kJ/51 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 11 g

    - w tym cukry - 11 g

    białko - 0,7 g

    sól - 0 g

    Okres przydatności:
    180 dni.
    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C.
    Opakowanie:
    butelka szklana 250ml.

  • Z JABŁEK I ŚLIWEK

     

    Składniki:
    sok śliwkowy z soku zagęszczonego (46%),

    sok jabłkowy (32%),

    sok jabłkowy z soku zagęszczonego (22%),

    Częściowo wyprodukowany z zagęszczonych soków.

    Pasteryzowany.
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 210 kJ/49 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 11 g

    - w tym cukry - 10 g

    białko - 0 g

    sól - 0 g

    Okres przydatności:
    180 dni

    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C .

    Opakowanie:
    Butelka szklana 250ml.

  • NAPÓJ JABŁKOWO-MIĘTOWY

     

    Składniki:
    sok jabłkowy (99,9%),

    naturalny aromat miętowy.

    przeciwutleniacz - kwas askorbinowy.

    Pasteryzowany.
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 193 kJ/46 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 10,2 g

    - w tym cukry - 9,7 g

    białko - 0 g

    sól - 0 g

    Okres przydatności:
    180 dni.
    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C.
    Opakowanie:
    Butelka szklana 250ml.

  • Z POMARAŃCZY

     

    Składniki:
    Wyciśnięty sok z pomarańczy (100%).
    Pasteryzowany.
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 169 kJ/40 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 8,5 g

    - w tym cukry - 8,5 g

    białko - 0,6 g

    sól - 0  
    Okres przydatności:
    180 dni
    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C
    Opakowanie:
    Butelka szklana 250ml.

     

     

     

  • Z MANDARYNEK


    Składniki:
    wyciśnięty sok z mandarynek (100%).
    Pasteryzowany.
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 184 kJ/43 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 9,1 g

    - w tym cukry - 9,1 g

    białko - 0,9 g

    sól - 0 g
    Okres przydatności:
    180 dni.
    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C.
    Opakowanie:
    Butelka szklana 250ml.

     

  • Z BIAŁYCH GREJPFRUTÓW

     

    Składniki:
    wyciśnięty
    sok z białych grejpfrutów.

    Pasteryzowany.
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 167 kJ/40 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 9,5 g

    - w tym cukry - 7,1 g

    białko - 0,5 g

    sól - 0 g
    Okres przydatności:
    180 dni

    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C
    Opakowanie:
    butelka szklana 250ml

  • Z GREJPFRUTÓW


    Składniki:
    wyciśnięty sok z grejpfrutów (100%).

    Pasteryzowany.
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 168 kJ/40 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 9,5 g

    - w tym cukry - 6,7 g

    białko - 0,5 g

    sól - 0 g  
    Okres przydatności:
    180 dni.
    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C .
    Opakowanie:
    butelka szklana 250ml.

     

  • JABŁKOWO-BRZOSKWINIOWO-MARCHWIOWY


    Składniki:
    sok jabłkowy (45%) z soku zagęszczonego,

    przecier brzoskwiniowy (35%) z przecieru zagęszczonego,

    sok marchwiowy (20%) z  soku zagęszczonego i przecieru.

    Częściowo wyprodukowany z zagęszczonych soków.
    Pasteryzowany.
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 165 kJ/39 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 8,5 g

    - w tym cukry - 8,2 g

    białko - 0 g

    sól - 0.02 g

    Okres przydatności:
    180 dni .

    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C.

    Opakowanie:
    butelka szklana 250ml.

     

  • MARCHWIOWO-BANANOWO-JABŁKOWY

     

    Składniki:
    woda,

     sok marchwiowy (28%) z zagęszczonego soku i przecieru,

    przecier bananowy (14%),

    sok jabłkowy (11%) z zagęszczonego soku,

    cukier,

    regulator kwasowości - kwas cytrynowy,

    przeciwutleniacz - kwas askorbinowy,

    aromat,

    Częściowo wyprodukowany z zagęszczonych soków.
    Pasteryzowany.

    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 202 kJ/48 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 11 g

    - w tym cukry - 11 g

    białko - 0 g

    sól - 0 g
    Okres przydatności:
    180 dni.
    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C.
    Opakowanie:
    butelka szklana 250ml.

  • WIELOOWOCOWY

     

    Składniki:
    sok winogronowy,
    przeciery z: bananów; brzoskwiń;

    białej gujawy; mango,
    sok jabłkowy.

    Pasteryzowany.
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 255 kJ/60 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 14 g

    - w tym cukry - 14 g

    białko - 0 g

    sól - 0 g
    Okres przydatności:
    180 dni
    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C
    Opakowanie:
    butelka szklana 250ml

  • Z OWOCÓW GRANATU

     

    Składniki:
    sok z owoców granatu (100%).

    Pasteryzowany.
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 244 kJ/58 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 14 g

    - w tym cukry - 12 g

    białko - 0 g

    sól - 0 g
    Okres przydatności:
    180 dni.
    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C.
    Opakowanie:
    butelka szklana 250ml.

  • Z CZERWONYCH BURAKÓW

     


    Składniki:

    sok z buraków ćwikłowych z soku zagęszczonego,

    sól,

    pasteryzowany
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 173 kJ/41 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 8,4 g

    - w tym cukry - 8,4 g

    białko - 1,6 g

    sól - 0,7 g 
    Okres przydatności:
    180 dni
    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C
    Opakowanie:
    butelka szklana 250ml

  • Z POMIDORÓW

     

    Składniki:
    sok pomidorowy z soku zagęszczonego,

    sól.

    Pasteryzowany.
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 54 kJ/13 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 2,3 g

    - w tym cukry - 2,2 g

    białko - 0,8 g

    sól - 0,7 g 
    Okres przydatności:
    180 dni.
    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C.
    Opakowanie:
    butelka szklana 250ml.

  • Z BRZOZY

     

    Składniki:
    sok z brzozy (93,85%),

    cukier,

    regulator kwasowości - kwas cytrynowy.

    Pasteryzowany.
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 91 kJ/21 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 5 g

    - w tym cukry - 5 g

    białko - 0 g

    sól - 0,04 g
    Okres przydatności:
    270 dni
    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C
    Opakowanie:
    butelka szklana 250ml.

  • WIELOOCOWO-WARZYvWNY

    Składniki:
    przecier bananowy (20 %),

    sok ananasowy z soku zagęszczonego i przecieru (19,9 %),
    sok winogronowy z soku zagęszczonego (17 %),
    przecier z kiwi (16,5%),
    sok pomarańczowy z soku zagęszczonego (10 %),
    sok ze szpinaku z soku zagęszczonego (9 %),
    sok z ogórka z soku zagęszczonego (6 %),
    sok z limonki z soku zagęszczonego (1,5 %),

    regulator kwasowości - kwas cytrynowy.
    przeciwutleniacz -  kwas askorbinowy,
    barwniki: kompleks miedziowy chloroli i chlorolin, kurkumina

    Pasteryzowany.
    Wartości odżywcze w 100 ml soku:

    wartość energetyczna 208 kJ/49 kcal

    tłuszcz - 0 g

    - w tym kwasy nasycone - 0 g

    węglowodany - 11 g

    - w tym cukry - 11 g

    białko - 0,8 g

    sól - 0,02 g

    Okres przydatności:
    270 dni.

    Temp. przechowywania:
    2°C - 25°C.

    Opakowanie:
    butelka szklana 250ml.

znajdź nas na :